Print Outdoor

Echipamente pentru print outdoor cu cerneala UV

Echipamentele noastre de print outdoor pot fi utilizate pentru diverse aplicatii, iar suporturile de print cele mai des intalnite sunt: mesh, frontlit (banner simpla fata), blockout (banner dubla fata), backlit, blueback (postere pentru panourile stradale), whiteback (citylight), panza de steag, autocolant pvc, tyvek, canvas, windowgraphics, floorgraphics. In permanenta apar noi materiale pe care le testam si le includem in oferta noastra, gama varianta de suport de print raspunde cerintelor legate de calitate si se raporteaza la bugetul dumneavoastra.

Materilalele printate pot fi finisate cu capse, gauri de vant, tiv sau alte varinate in functie de destinatia acestora.

Dintre tipurile de suport de print rigid mentionam: lemn, pvc (stiplex, komatex, veralite, foam etc.), sticla, carton microondul, polistiren expandat, policarbonat, dibond, tabla de aluminiu, panza de tablouri si altele. Pe scurt, grosimea maxima posibila a suportului de print este de 5 cm. Daca aveti un suport de print si doriti sa il testam, echipamentele noastre de print digital va stau la dispozitie. Impreuna putem gasi noi si noi aplicatii.

In productia publicitara, outdoor-ul ocupa in continuare o pozitie importanta in totalul printurilor digitale, fara panouri stradale nu ramai in constiinta cumparatorilor din Romania, concurenta accerba impune o publicitate daca nu la nivel cantitativ, cel putin la nivel calitativ. Trebuie sa fii “vazut” pentru a rezista pe piata.

 
Print Mesh Lufthansa
Print Autocolant Orange
Print Backlit Coca Cola
Print Backlit Panou Coca Cola
Print Backlit Panou Coca Cola 2
Print Backlit Panou Dacia Logan
Print Backlit Panou Milka
Print Backlit Panou Stella Artois
Print Banner Duck
Print BlueBack Brico Store
Print BlueBack Panou Cappy
Print BlueBack Panou Fanta
Print Frontlit Prisma Cosmote
Print Frontlit Prisma Dacia
Print Frontlit Prisma KanalD
Print Mesh Autoklass
Print Mesh Bergenbier
Print Mesh Bergenbier-Heineken
Print Mesh KanaD 2
Print Mesh KanalD
Print Mesh Levi's
Print Mesh Piraeus